HOTEL

Hotel Golden Inn *** se nalazi u Majdanpeku koji je u Istočnom delu Srbije na prostoru Homoljskih planina a u Nacionalnom parku Đerdap. Hotel nudi svojim gostima maksimalan kapacitet od 62 gosta, na raspolaganju ima 31 smeštajna jedinica.

Sve sobe poseduju moderno opremljeno kupatilo, mini bar, klimu, kablovsku televiziju i internet. Takođe sve sobe kao i apartmani imaju balkon ili terasu.

 

 


 

SMEŠTAJ

Hotel Golden Inn ***  svojim gostima nudi 31 smeštajnu jedinicu, od toga 4 jednokrevetne sobe, 21 dvokrevetnu sobu, 2 porodične sobe, 4 apartmana.

Sve sobe poseduju moderno opremljeno kupatilo, mini bar, klimu, kablovsku televiziju i internet. Takođe većina smeštajnog kapaciteta ima balkon ili terasu.

 

 

 


 

DESTINACIJA

Grad Majdanpek se nalazi u istočnoj Srbiji na prostoru Kučajskih planina, Homolja i Đerdapske klisure. Udaljen je od Beograda 190 km, a od Požarevca 100 km. Nadmorska visina samog grada je 350 – 400 m, a okružen je hrastovom, bukovom i javorovom šumom i planinama. Ovaj okrug karakteriše brežuljkasto, brdovito zemljište, blago zatalasano i pitomo.

 

 

 


 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com